TREND. Rode laarsjes zijn de nieuwe witte laarsjes

Precies één jaar geleden in februari trokken de meeste fashionista’s naar de modeweken met witte laarzen aan hun voeten. Anno 2018 dragen ze ook laarsjes, maar nu is rood dé kleur bij uitstek voor het schoeisel. Dat bewijzen streetstylefoto’s van dames voor en na de defilés. Vooral in New York waren de rode laarsjes erg populair.

vwh

Exit witte laarsjes, hallo rode laarzen in allerlei vormen en materialen. Van nubuck tot gedurfd lakleer, met een blokhak of kitten heel en al dan niet met een puntige top: alles kan. Het beoogde effect van de rode schoenen is gelijk, want ze dienen vaak om een outfit net dat tikkeltje meer punch te geven. Wie een stap verder durft gaan, mag dat gerust door zich van kop tot teen in het rood te hullen.

Ga je voor de lady in red-look, varieer binnen de outfit met verschillende materialen voor een modieus contrast. Wees steeds voorzichtig als je naast rode lederen laarzen ook dol bent op minirokjes. En rode laarzen én een minirok én een decolleté is geen goed idee… Verder laten rode boots zich perfect combineren met een ruitjespatroon, beige en grijs. Modeontwerpster Victoria Beckham is ook alvast fan van de trend.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer