Jessie J gaf een emotionele speech op het podium.
Volledig scherm
Jessie J gaf een emotionele speech op het podium. © Getty Images for iHeartMedia

Jessie J doet emotionele bekentenis op het podium: “Ik kan geen kinderen krijgen”

CelebritiesTijdens een emotioneel moment tijdens een concert in Londen deed zangeres Jessie J (30) een opmerkelijk verhaal. “Ik kan geen kinderen krijgen, maar ik zal wél moeder worden.”

0 reacties

  1. Ontmoet de ‘maffiafamilie’ van Bianca Censori, de vrouw van Kanye West: “Haar oom is de Australische Al Capone”
    PREMIUM
    Celebrities

    Ontmoet de ‘maffiafa­mi­lie’ van Bianca Censori, de vrouw van Kanye West: “Haar oom is de Australi­sche Al Capone”

    Vaderlief is er niet mee opgezet, met Bianca Censori (29) die op dagelijkse basis naast haar man Kanye West paradeert in niets verhullende outfits. Maar Elia - bijnaam Leo - Censori is zelf geen heilig boontje. De Australiër met Italiaanse roots heeft een zwaar crimineel verleden, net als Bianca’s andere familieleden. De Censori’s staan bekend als een notoire maffiafamilie. Wat hebben ze precies op hun kerfstok? “Een rivaliserende bende wou haar vader vermoorden.”
  2. KIJK. Taylor Swift-gekte in Los Angeles  nadat pop-up bibliotheek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij
    Celebrities

    KIJK. Taylor Swift-gek­te in Los Angeles nadat pop-up biblio­theek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij

    In het winkelcentrum ‘The Grove’ in Los Angeles staat plots een pop-up bibliotheek. Die bevat hints over ‘The Tortured Poets Department’, het nieuwe album van popster Taylor Swift (34). Swifties staan urenlang in de rij om de pop-up van dichtbij te kunnen bewonderen. Sommige fans stonden zelfs al vanaf 5 uur ‘s ochtends aan te schuiven, terwijl de pop-up pas om 10 uur zijn deuren opende. De release van Taylors nieuwe album is gepland op 19 april. De zangeres bracht nog geen enkel nummer uit op voorhand, wat de nieuwsgierigheid van de fans alleen maar aanwakkert.