© Dick Demey

HERBELEEF. Bertaccini schenkt STVV driepunter na twee doelpunten in eerste helft

Ex-Kanarie Konaté scoorde na negen minuten een al te makkelijk doelpunt. De Guinese middenvelder glipte door de Truiense buitenspelval. Bertaccini scoorde niet veel later tegen, Koïta slalomde de weg voor de 23-jarige Italo-Belg. Vijf minuten voor de pauze deed de spits van STVV er nog één bij na knap voorbereidend werk van Bocat, 2-1.

KV Mechelen
Een verdiende overwinning voor STVV. Bertaccini is de Truiense matchwinnaar met twee doelpunten.
Nog een laatste wissel bij de bezoekers.
Yamamoto krijgt een stevige trap te verduren. Vermeiren laat wederom na een gele kaart te trekken.
De voorzet van Bolingoli verdwijnt in doeltrap.
Japanse Krijger Okazaki krijgt een mooi afscheid.
De toegevoegde speeltijd bedraagt minstens drie minuten.
Janssens krijgt geel na een overtreding op Mrabti. Het Truiense publiek denkt er het zijne van.
De Kanaries talmen te lang in het aanvallend compartiment en krijgen bijna het deksel op de neus. In de tegenaanval schiet de voorzet van Mrabti aan de neus van Lauberbach voorbij.
De messcherpe voorzet van Bocat sterft in de handen van Thoelen. De doelman is alert.
De nog steeds hinkende Foulon levert een zwak schot af. Het leer verdwijnt in de tribune.