Noorse spits gaat door het stof na interview in eigen land: “Het is nooit mijn bedoeling geweest respectloos te zijn”

Voetbalsupporters zijn tegenwoordig gevoelig voor alles. Vraag dat maar aan Jörgen Strand Larsen. De Noorse spits moest zich excuseren bij Celta de Vigo-fans na een interview.

Vincent Van Genechten

Larsen - die op pad was met de Noorse nationale ploeg - antwoordde op een vraag over zijn goeie vorm en transfergeruchten namelijk dat hij nog niet voor “een grote club” gespeeld heeft.

“Niet dat ik weet in ieder geval. Ik weet hoe het werkt, ik hoop dat er belangstelling komt voor een 24-jarige spits die tien keer heeft gescoord in La Liga. Maar mijn makelaars hebben de volledige controle, zij zijn waarschijnlijk al bezig met een transfer voor komende zomer. Tot die tijd moet ik gewoon mijn werk blijven doen.”

Die uitspraak kwam als een boomerang terug. En dus volgden er excuses. “‘Het is nooit mijn bedoeling geweest respectloos te zijn richting Celta en zijn fans. De vragen en antwoorden over mijn toekomst zijn niet goed begrepen”, aldus de Noor op de sociale media-kanalen van zijn club. “Ik wil als speler het hoogste niveau halen, maar ik ben hier gelukkig en ga elke dag met een lach naar de club. Ik zal deze week meer opheldering geven over dit pijnlijke misverstand.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Strand Larsen maakte een seizoen land de overstap van zijn thuisland naar Milan, waar hij bij de U19 terechtkwam. Het zorgde voor een transfer van Sarpsborg 08 naar FC Groningen. De Nederlandse club verkocht de Noor in 2022 voor 12 miljoen euro aan Celta.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen