Direct naar artikelinhoud
TV-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

Reisprogramma met Jan Van Looveren.Beeld VRT

Vanavond lekker ontspannen met een romantische komedie? Of liever een topfilm van regisseur Jon Favreau? Jan Van Looveren reist met Evi Van Acker naar Vietnam maar voor deze films en tv-programma’s blijft u vanavond thuis. Hier vindt u het volledige programma.

1. Rumor Has It...

Een Amerikaanse romantische komedie geregisseerd door Rob Reine met Jennifer Aniston en Kevin Costner in de hoofdrollen. Sarah Huttinger heeft eindelijk ingestemd om met haar vriend Jeff te trouwen, maar eigenlijk is ze niet helemaal zeker. Onderweg naar huis om de bruiloft van haar zus bij te wonen en veel tijd met haar familie door te brengen, ontdekt ze een goed bewaard familiegeheim. Het geheim heeft zijn weerslag op alle vrouwen van de Huttinger-familie.

Om 20.35  uur op VIJF.

2. Cowboys & Aliens

Jon Favreau zorgt met deze Amerikaanse sf-western (2011) voor een unieke mix tussen verleden en toekomst. We zijn in Arizona, 1873. Revolverheld Jake Lonergan (Daniel Craig) ontwaakt in de woestijn. Hij lijdt aan geheugenverlies en draagt een vreemde metalen armband om zijn pols. In het nabijgelegen stadje Absolution, dat met ijzeren hand wordt bestuurd door kolonel Woodrow Dolarhyde (Harrison Ford), wordt hij door de sheriff in de boeien geslagen. Maar op dat ogenblik vallen bizarre ruimtetuigen het stadje aan.

Om 20.35 uur op Q2.

3. Groeten Uit

Realityreeks gepresenteerd door Ann Lemmens waarin een BV en zijn gezin terugreizen in de tijd. Deze week keert Eddy Planckaert samen met zijn vrouw Christa terug naar 1970, het jaar dat hij 12 was. Ook dochter Stephanie gaat mee op de trip in de tijd. Tien jaar na het einde van de reeks De Planckaerts is de warmste familie van het land opnieuw op het scherm voor een unieke reünie.

Om 20.35 uur op VTM.

DM Zapt

Krijg het beste van tv en Netflix via Messenger

Onze gratis chatbot DM Zapt is de beste manier om nieuwe series en tv-programma's te ontdekken:

Ja, ik wil tv-tips!

4. Op Weg Met Jan

Humaninterestreeks (2018) waarin Jan Van Looveren met zes sterke vrouwen op roadtrip gaat langs avontuurlijke wegen. Zeilkampioene en ex-topsportster Evi Van Acker (33) heeft in haar zeilcarrière zowat de hele wereld afgereisd, en ze verbleef twee derde van het jaar in het buitenland. Maar eigenlijk heeft ze van alle landen waar ze was weinig meer gezien dan de havens, het water en haar logies. Nu ze de topsport vaarwel heeft gezegd, wil ze de wereld op een andere manier leren kennen, en Jan biedt haar die kans in Vietnam.

Om 21.10 uur op Eén.

Lees ook: Jente (22), dochter van Jan Van Looveren: “Ik ben trots op mijn vader, maar ik ben óók tof genoeg om te leren kennen”

5. John & Yoko: Above Us Only Sky

Britse muziekdocumentaire (2018) van Michael Epstein over John Lennons album Imagine en de creatieve samenwerking tussen Lennon en Yoko Ono. Wanneer Imagine, het succesalbum van John Lennon in 1971 verschijnt, is meteen duidelijk dat het niet enkel een oproep tot radicale verandering is. Het is ook een verbond tussen Oost en West, tussen John en Yoko Ono, en het begin van een diepgaande samenwerking.

Om 23.10 uur op Canvas.