© HBO, NYPD

Politie arresteert man op verdenking mishandeling Steve Buscemi

De politie in New York heeft een man opgepakt die ervan wordt verdacht acteur Steve Buscemi op straat te hebben mishandeld. De 50-jarige verdachte zou daarnaast nog iemand mishandeld hebben, meldt de Amerikaanse nieuwszender CNN.

wver
Bron: Telegraaf

Buscemi (66) werd vorige week op klaarlichte dag in zijn gezicht geslagen terwijl hij buiten een wandeling maakte. In een verklaring laat de politie aan CNN weten dat de verdachte, Clifton Williams, tien minuten voor het incident met Buscemi ook een 22-jarige man zou hebben geslagen. Beide incidenten vonden plaats op Third Avenue in Manhattan.

Nadien verspreidde de politie van New York een opsporingsbericht en werd gezocht naar een man met een baard, die een petje, een blauw T-shirt en een zwarte joggingbroek droeg.

LEES OOK. Acteur Steve Buscemi aangevallen op straat in New York

Eerder werd al bekend dat Buscemi, bekend uit onder meer de serie ‘Boardwalk Empire’, na de aanval voor zijn verwondingen is behandeld in een ziekenhuis. Hij hield blauwe plekken, een zwelling en een bloeding aan zijn linkeroog over aan het incident. Inmiddels gaat het “goed” met hem, liet zijn manager weten. Over de toestand van het andere slachtoffer is volgens CNN vooralsnog niets bekend.

© Getty Images

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER