Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Vlaanderen verzuipt, zelfs kurkdroge kelders slikken water: vakmannen kunnen vraag om vloer en muren waterdicht te maken nauwelijks volgen
    PREMIUM
    15

    Vlaanderen verzuipt, zelfs kurkdroge kelders slikken water: vakmannen kunnen vraag om vloer en muren waterdicht te maken nauwelijks volgen

    Een natte winter en een lente vol buien blijft niet zonder gevolgen: ook in kelders die de voorbije jaren kurkdroog bleven, sijpelt tegenwoordig water naar binnen. Firma’s gespecialiseerd in kelderdichtingen kunnen de smeekbedes nauwelijks verwerken. Hoelang zijn de wachtlijsten? En hoeveel moet je neertellen voor zo’n kelderdichter? Expert Elcerlyck Brutin geeft alle informatie die je nodig hebt. En hydroloog Patrick Willems geeft een budgetvriendelijke oplossing voor wie water in de kelder heeft.
  2. In geen tijd opende Vlaamse ondernemer (25) meer dan 20 winkels. Maar nu is het al over en uit: “Wellicht zal ik mijn geld nooit zien”
    PREMIUM
    26

    In geen tijd opende Vlaamse ondernemer (25) meer dan 20 winkels. Maar nu is het al over en uit: “Wellicht zal ik mijn geld nooit zien”

    Met veel poeha aangekondigd, in geen tijd 25 eigen winkels en de droom van een vestiging op de Champs-Elysées. Maar de expansiedrang van Jacob’s Conceptstore en zijn ambitieuze jonge stichter Thomas Nouws (25) blijkt toch te groot. Dinsdag vroeg de keten met uniek cadeauconcept het faillissement aan. “Ik heb nog duizend euro inkomsten van Moederdag te goed, geld dat ik wellicht nooit zal zien.” Het verhaal van een bruisende ondernemersdroom met gedurfde groei tot een abrupt einde.