Direct naar artikelinhoud
tv-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

Sergio Herman en Jens Dendoncker in de eerste aflevering van 'La Mamma'.Beeld VTM

Een nieuw VTM-programma met Sergio Herman of het jaaroverzicht van Gert Verhulst en James Cooke? Dit mag u niet missen op tv vanavond. Een volledig overzicht van het tv-aanbod vindt u hier.

Gert Last Year

Na het succes van Gert Late Night trekken Gert Verhulst en maatje James Cooke naar dArdennen, naar Gerts nederig Studio 100-stulpje Chateau de Targnon in Stoumont voor Gert Last Year. In deze eindejaarsspecial ontvangen Gert en James een week lang de opmerkelijkste figuren van 2017 en samen met hen blikken ze terug op het voorbije jaar. Aan een knisperend haardvuur laat het olijke duo de glühwein en de diepzinnige analyses vast en zeker rijkelijk vloeien.

Om 20.35 uur op VIER.

La Mamma

Jens Dendoncker wil zijn mama verrassen en als hij dat doet, doet hij het goed. Hij stuurt zijn mama Chris op koffieworkshop, want zij is bezeten van het zwarte goud. En ondertussen kan hij in alle rust en tijdens enkele openhartige gesprekken met Sergio Herman, een diner bereiden voor de nietsvermoedende vrouw die hij wil bedanken voor haar steun de voorbije jaren.

Om 20.35 uur op VTM.

Minority Report

2054. In Washington is een speciale afdeling opgericht die moordenaars oppakt nog vóór ze de moord plegen. John Anderton is één van de detectives werkzaam bij de zogenaamde Pre-Crime-divisie. Op een dag wordt hij zelf verdacht.

Om 20.35 uur op Q2.

George Best: All by Himself

De knappe en charismatische George Best uit Belfast, Noord-Ierland, verrichtte wonderen met een bal en deed Groot-Brittannië versteld staan. Door zijn looks werd hij weleens de vijfde Beatle genoemd. Maar hij was ook het hoofdpersonage van een shakespeareaanse tragedie met overmatig drankgebruik en depressies.

Om 21.15 uur op Canvas.