Meghan Markle werd door de Duitse zender ZDF beschreven als "exotisch".
Volledig scherm
Meghan Markle werd door de Duitse zender ZDF beschreven als "exotisch". © Photo News

"Hoe zou ze haar haren zo stijl krijgen?": Duitse zender onder vuur voor 'racistische' commentaar tijdens koninklijk huwelijk

RoyaltyDe Duitse televisiezender ZDF ligt onder vuur vanwege 'racistische' commentaren tijdens de uitzending van het huwelijk tussen Meghan Markle en prins Harry. Zo noemde de presentatoren haar herhaaldelijk 'exotisch' en vroegen ze zich af hoe ze haar haren zo stijl kreeg.

16 reacties

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Ja de dag van vandaag is het racisme voor het minste ! Wat een wereld toch ! Ze heeft er lijm opgedaan mss ? Te gek voor woorden
  • Rania Desaegher

    6 jaar geleden
    Negentig procent van de vrouwen met krulhaar , gebruiken allerlei producten om hun haar te steilen. Niet zo verwonderlijk dat men zich dan afvraagt hoe Meghan haar haren behandelt. Wat heeft dat in godsnaam met racisme te maken?
  • Werner Rijkx

    6 jaar geleden
    Je mag tegenwoordig niks meer zeggen of je bent een racist
  • Annelies Vandenbroeck

    6 jaar geleden
    Ik lees hier niets dat niet mag gezegd worden. Ik heb ook efkes naar TV gekeken en vond ook dat de klemtoon wat teveel op 'zwart' lag. Als zij krampachtig wil passen in deze familie moet zij daarmee stoppen want peins dat 'entourage' minder 'blij'is dan de familie, dus niet buiten de lijntjes kleuren. Maar ja, t is haar leven.
  • jef vermeulen

    6 jaar geleden
    Hupla ook al racisme. Ze is nu eenmaal van negroïde afkomst. Nog een geluk dat ze niets van haar neus gezegd hebben. Daar kan ze ook het ook niet aan wegsteken.