Milo Meskens op Suikerrock 2018 in Tienen.
Volledig scherm
Milo Meskens op Suikerrock 2018 in Tienen. © Bollen

Milo Meskens geeft podium aan beloftevolle artiesten

MuziekSinger-songwriter Milo Meskens (22) zoekt support acts voor maar liefst 11 clubshows in het najaar. Bands en soloartiesten met ambitie kunnen zich hiervoor kandidaat stellen via vi.be, het online platform van Poppunt waarop Meskens in het verleden zelf tal van speelkansen won.

0 reacties

  1. Politieke boodschappen tijdens het Songfestival zijn eigenlijk verboden, maar organisatie slaagt er niet in ze tegen te houden
    Muziek

    Politieke boodschap­pen tijdens het Songfesti­val zijn eigenlijk verboden, maar organisa­tie slaagt er niet in ze tegen te houden

    De Zweedse zanger Eric Saade (33) maakte dinsdagavond tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival een politiek statement, door een arafatsjaal om z'n pols te binden. De Australische inzending bracht een didgeridoo-muzikant mee met een verborgen boodschap. En ook de Ierse inzending, Bambie Thug (31), wilde steun betuigen aan de slachtoffers in de Gazastrook, maar werd teruggefloten door de organisatie. Die verbiedt namelijk alle politieke statements, al wordt dat verbod niet altijd succesvol nageleefd.
  2. “Ze deelde in totaal 51 miljoen euro aan bonussen uit”: achter de schermen van ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift
    PREMIUM
    Celebrities

    “Ze deelde in totaal 51 miljoen euro aan bonussen uit”: achter de schermen van ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift

    Na een pauze van twee maanden trapt Taylor Swift (34) het Europese luik van haar ‘The Eras Tour’ donderdag af in Parijs. De popster slaat ons land over, en dus reizen duizenden Belgische fans de komende weken naar steden als Amsterdam en Londen om hun grote idool aan het werk te zien. Waaraan mogen zij zich verwachten? Hoeveel verdient Taylor met haar optredens? En wat prijkt er op haar rider? Wij duiken achter de schermen van de meest lucratieve tournee ooit.