Tweede Provinciale B Antwerpen

Janssens scoort twee keer voor Broechem in wedstrijd tegen Wortel

Broechem boekte zondag een 5-1 zege in de thuiswedstrijd tegen Wortel.

Bron: RBFA app

Op het half uur nam Broechem de leiding, toen Thomas Van Tendeloo scoorde. Wannes Janssens bracht in de 38ste minuut Broechem op 2-0. Twee minuten later bouwde Broechem de voorsprong uit naar 3-0. Janssens passeerde nog een keer de doelman. Ruben Braet vergrootte in de 55ste minuut de marge voor Broechem. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Tibo Vercammen en voerde de voorsprong op. Met nog vijf minuten te spelen verkleinde Seppe Lenaerts de achterstand voor Wortel. Maar Wortel was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Dit bracht de uiteindelijke score op 5-1. Geert Snoeys (Wortel) kreeg een gele kaart in de 90ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Broechem drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Wortel één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 30' Van Tendeloo 1-0, 38' Janssens 2-0, 40' Janssens 3-0, 55' Braet 4-0, 63' Vercammen 5-0, 85' Lenaerts 5-1.

GELE KAART: 90' Snoeys (Wortel).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.