© Willy Sanjuan/Invision/AP

Huis dat Matthew Perry paar maanden voor zijn dood kocht, staat te koop

Het huis dat Friends-acteur Matthew Perry (54) enkele maanden voor zijn dood kocht, staat opnieuw op de markt. Maar je zal er wel enkele miljoenen euro’s voor moeten neertellen.

SGG

Op “slechts enkele momenten” van Sunset Strip en Beverly Hills ligt een huis van acteur Matthew Perry. De acteur overleed plots in oktober, maar kocht enkele maanden voor zijn dood een nieuwe eigendom in Los Angeles. En dat huis staat nu opnieuw op de markt.

Perry zou er naar verluidt nooit zelf gewoond hebben, maar mogelijk betaal je wel ettelijke euro’s meer voor de link met de bekende Friends-acteur. Perry kocht het huis voor 4.995.000 dollar (zo’n 4,64 miljoen euro), terwijl het huis nu te koop wordt aangeboden voor bijna 5,2 miljoen dollar (zo’n 4,83 miljoen euro).

LEES OOK. Hoe middel tegen depressie Matthew Perry fataal werd: “Bij bad trip kun je niet meer bewegen”

Het huis wordt beschreven als een “prachtig architecturaal pand” dat werd gebouwd in 1957 en klassieke mid-century moderne kenmerken biedt, waaronder glazen wanden, een dubbelzijdige open haard en een centrale patio. Het huis met drie slaapkamers en 3,5 badkamer heeft een oppervlakte van 260 m², waarbij een van de slaapkamers is omgebouwd tot een kleine filmzaal en de hoofdslaapkamer uitkijkt op het zwembad.

Perry zou in de jaren voor zijn dood geregeld van huis gewisseld hebben. Zo kocht hij in 2020 een huis voor 6 miljoen dollar (5,58 miljoen euro) in Pacific Palisades en verkocht hij in 2021 zijn huis in Malibu voor 13,1 miljoen dollar (12,2 miljoen euro) en zijn penthouse in Los Angeles voor 21,6 miljoen dollar (20, 1 miljoen euro).

© Realtor.com

© Realtor.com

© Realtor.com

© Realtor.com

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER