Pussy Riot.
Volledig scherm
Pussy Riot. © Facebook

15 dagen cel voor Pussy Riot na verstoren van WK-finale

WK VoetbalEen rechtbank in Moskou heeft een celstraf van vijftien dagen opgelegd aan een lid van de punkband Pussy Riot die zondag tijdens de WK-finale het veld op rende. Dat heeft de band via zijn eigen Facebookpagina bekendgemaakt. Ze krijgt ook een verbod om sportevenementen te bezoeken.

2 reacties

  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    wat is eigenlijk de boodschap van pussy riot? waarom kan het niet anders? waarom mogen zij 'pussy' gebruiken en pakweg Trump niet?
  • patrick smedts

    6 jaar geleden
    ze kunnen alleen zo in het nieuws komen, want hun muziek is veel te slecht.
  1. Eerst ontdekte hij Metejoor, nu lanceert Hans Francken Vlaamse girlband: “Zonde om niks te doen met die talenten uit ‘The Voice Kids’”
    PREMIUM
    Muziek

    Eerst ontdekte hij Metejoor, nu lanceert Hans Francken Vlaamse girlband: “Zonde om niks te doen met die talenten uit ‘The Voice Kids’”

    Een platencontract hebben ze al getekend, en zo’n vijftien optredens zijn geboekt. Zonder één noot te zingen. “De vier strafste stemmen uit de voorbije seizoenen van ‘The Voice Kids’ samenzetten, blijkt nu al een gat in de markt”, duidt producer Hans Francken de start van zijn nieuwe Vlaamse girlband IIII (spreek uit als Four). Maar wie zijn dan precies die magische vier? En wat maakt deze ‘Vlaamse Spice Girls’ zo uniek in ons muzieklandschap? “Alle respect voor K3, maar we gaan een volledig andere tour op.”
  2. Sollicitatietests: hoe beslissend zijn de resultaten? En hoe blink je hierin uit? “Dit zijn de grootste tips die we kunnen meegeven”
    Jobat

    Sollicita­tie­tests: hoe beslissend zijn de resultaten? En hoe blink je hierin uit? “Dit zijn de grootste tips die we kunnen meegeven”

    Haak jij al af bij de gedachte dat je een persoonlijkheidsvragenlijst of cognitieve test zal moeten afleggen voor een sollicitatie? Je bent niet de enige. Toch brengen selectietesten voor jou vooral voordelen met zich mee op lange termijn. Twee experts van het hr-consultancybedrijf Hudson leggen Jobat.be uit wat je scores voor jou kunnen betekenen, en geven tips om de vragenlijsten tot een goed einde te brengen.