Cardi B tijdens haar optreden op de Grammy Awards 2018 in New York.
Volledig scherm
Cardi B tijdens haar optreden op de Grammy Awards 2018 in New York. © REUTERS

Cardi B en Beyoncé halen meeste MTV-nominaties binnen

MuziekCardi B (25) en Beyoncé (36) hebben dit jaar de meeste nominaties voor de MTV Video Music Awards 2018 in de wacht gesleept. Dat maakte moederbedrijf Viacom vandaag bekend.

0 reacties

  1. Hoe monsterhit ‘Somebody that I used to know’ het leven van de Belgische Gotye verpestte
    Showbizz
    33

    Hoe monsterhit ‘Somebody that I used to know’ het leven van de Belgische Gotye verpestte

    Het leven van de in Brugge geboren Wouter ‘Wally’ De Backer (43) werd voorgoed op zijn kop gezet toen hij een monsterhit scoorde met zijn ene grote hit ‘Somebody That I Used To Know’. Terwijl de muzikant eindelijk zijn radiodroom had bereikt, voelde hij echter al snel dat hij zijn succes niet in de hand had. Het nummer werd zodanig veel gedraaid dat het niet lang geliefd bleef, en in een mum van tijd een “vervelende oorwurm” werd. Een gedachte die De Backer nooit heeft kunnen loslaten, en die ook het einde betekende van zijn carrière als Gotye.
  2. KIJK. Taylor Swift-gekte in Los Angeles  nadat pop-up bibliotheek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij
    Celebrities

    KIJK. Taylor Swift-gek­te in Los Angeles nadat pop-up biblio­theek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij

    In het winkelcentrum ‘The Grove’ in Los Angeles staat plots een pop-up bibliotheek. Die bevat hints over ‘The Tortured Poets Department’, het nieuwe album van popster Taylor Swift (34). Swifties staan urenlang in de rij om de pop-up van dichtbij te kunnen bewonderen. Sommige fans stonden zelfs al vanaf 5 uur ‘s ochtends aan te schuiven, terwijl de pop-up pas om 10 uur zijn deuren opende. De release van Taylors nieuwe album is gepland op 19 april. De zangeres bracht nog geen enkel nummer uit op voorhand, wat de nieuwsgierigheid van de fans alleen maar aanwakkert.