Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Maria (39) spreekt voor het eerst na aanslag met rioolrooster op haar man: “Ik schreeuwde, maar hij hoorde me niet meer”
    PREMIUM
    45

    Maria (39) spreekt voor het eerst na aanslag met rioolroos­ter op haar man: “Ik schreeuwde, maar hij hoorde me niet meer”

    “Ze hebben hem vermoord. Opzettelijk. En mij hebben ze in één klap ook vernietigd.” Aan het woord is Maria Godja (39), de verloofde van de trucker die vrijdagnacht stierf nadat jongeren een riooldeksel van op een brug in zijn cabine slingerden. Zij zat als passagier naast hem en doet voor het eerst haar verhaal. Over haar verloofde Gheorghe. En over de klap, waarna ze de rijdende camion tot stilstand bracht: “Ik probeerde op de rem te duwen. Maar die werkte niet meer.”
  2. WEERBERICHT. Code geel voor regen in Limburg en zelfs code oranje voor Luik. Kust heeft zonnigste papieren tijdens wisselvallig pinksterweekend

    WEERBE­RICHT. Code geel voor regen in Limburg en zelfs code oranje voor Luik. Kust heeft zonnigste papieren tijdens wisselval­lig pinkster­week­end

    Vandaag is er veel regen op komst. In Limburg, Luxemburg, Luik en Namen geldt code geel voor regen vanaf vrijdagmiddag tot zaterdagochtend. In Luik is zelfs code oranje afgeroepen van 14.00 tot 22.00 uur. “Het pinksterweekend wordt licht wisselvallig tot wisselvallig, maar het heeft zeker zijn betere momenten”, voorspelt onze weerman David Dehenauw. Aan de kust is het iets zonniger. En volgende week zijn er nog perioden met nu en dan eens wat buien, maar de temperaturen zitten dan rond 20 en soms 21 graden. “En wellicht hebben we tot eind mei grosso modo temperaturen van 18 à 22 graden.”