© Karel Hemerijckx

Comeback Trossard na volgende interlandbreak

Leandro Trossard liet woensdag een MRI-scan nemen in het Genkse ZOL. De diagnose was gematigd positief. De spierscheur van drie centimeter die hij vorige maand opliep aan de quadriceps, is voor 80 procent geheeld. Trossard mag geleidelijk aan de inspanningen opvoeren. Maar de nodige omzichtigheid is wel nog aangewezen.

rco

Momenteel moet hij zich beperken tot loopoefeningen in combinatie met spierversterkende oefeningen. Binnenkort mag hij de veldtraining hervatten. Als het herstel vanaf nu vlot verloopt, zou hij na de volgende interlandbreak (weekend van 11 november) zijn comeback kunnen maken.

Wouters haakt af

De spelers van Genk werkten gisteren een wedstrijd elf tegen elf af. Het zogenaamde A-team trad aan in dezelfde veldbezetting en met dezelfde spelers als afgelopen weekend tegen Moeskroen. Nikos Karelis stond een halve partij in de spits bij de ‘B-ploeg’. Een aantal beloften werden opgetrommeld om het tweede elftal te vervolledigen en de nodige wisselmogelijkheden te hebben. Tijdens de wedstrijd moest Dries Wouters na een contact met Marcus Ingvartsen vroegtijdig afhaken met een knieblessure. Joseph Aidoo trainde individueel. Doelman Gaëtan Coucke werkte een training af met Guy Martens.

Aangeboden door onze partners