Prins Harry en Meghan nemen het tegen elkaar op in potje netbal, maar eindigen met een knuffel

De Britse prins Harry en de hertogin van Sussex Meghan Markle toonden zich maandag van hun sportiefste kant toen ze een potje netbal speelden op de universiteit van Loughborough. Het koninklijke echtpaar kwam de Coach Core leerlingen - een liefdadigheidsorganisatie - een hart onder de riem steken en nam het tegen elkaar op in een training. Prins Harry won het oefenpotje, maar maakte het meteen goed door zijn vrouw te troosten met een knuffel.

pjv

De Coach Core Apprenticeship is een initiatief dat werd gecreëerd door de Royal Foundation - een organisatie waardoor prins Harry en William geld kunnen geven aan goede doelen - en geeft training aan jongeren die niet tewerkgesteld zijn of school lopen. Het goede doel reikt binnenkort prijzen uit en prins Harry kwam een kijkje nemen met Meghan Markle.

De prins zal op de awardceremonie een speech geven, maar maakte van de gelegenheid gebruik om een korte wedstrijd te houden met en tegen zijn vrouw. Het echtpaar werd vergezeld door enkele bekende atleten zoals tennisster Laura Robson en netbalspeelster Eboni Beckford-Chambers toen ze een balletje gooiden.

Het team van Harry won met 3-2, maar dat was volgens zijn teamgenoot en basketballer David Robinson “een grote vergissing”. “Je moet je vrouw altijd voorop stellen”, aldus de voormalige NBA-speler die er enorm van genoot de royals te ontmoeten. “Ze zijn nog niet zo lang getrouwd, dus dat zal hij wel nog leren.” Harry maakte zijn overwinning prompt goed door Meghan te omhelzen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen