Celien en Margriet Hermans.
Volledig scherm
Celien en Margriet Hermans. © ©Foto I&C

Celien Hermans (25) openhartig over herseninfarct: "Zelfs douchen lukte me niet meer"

ShowbizzEen dubbel herseninfarct waarbij ze het gevoel in haar linkerbeen verloor. Het overkwam Celien Hermans (25), dochter van Margriet Hermans, in januari zonder enige aanleiding. Ze belandde in het ziekenhuis en doorstond samen met haar familie enkele bange weken.

16 reacties

  • Maria van Utterbeeck

    6 jaar geleden
    maria van utterbeeck ik heb een infarkt gehad in mijn hoodf mijn linker kant is verlamd ik weet wat het is meisje mijn man helpt mij aan te kleren want alleen kan ik niks ik wens je het allerbeste en een goede herstelling
  • STEFAN HUISEN

    6 jaar geleden
    Heb haar ontmoet op diabetes bijeenkomst, wat ze dus ook heeft, en ze was een lichtpunt voor mijn zoon. Sterkte meisje. Zoals we toen zeiden: What doesn't kill you makes you stronger.
  • andre de groote

    6 jaar geleden
    Céline als dochter van een bv geeft je het goede voorbeeld wens je een volledig herstel
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    succes, maar douchen is idd héél lastig als je niet goed bent, zelfs aankleden kan een uur duren... blij dat je toch weer helemaal beter bent !
  • Marie Verbeek

    6 jaar geleden
    Erg als je zo jong getroffen wordt door zoiets ingrijpend. Spoedig en volledig herstel!
  1. KIJK. Intieme blikken en vele aanrakingen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrolspelers
    TV

    KIJK. Intieme blikken en vele aanrakin­gen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrol­spe­lers

    Op 16 mei verschijnt het eerste deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’. Hoofdrolspelers Nicola Coughlan (37) en Luke Newton (31), die respectievelijk Penelope en Colin spelen, reizen wereldwijd om de serie te promoten. Tijdens hun vele interviews en fotoshoots valt op dat er veel chemie tussen hen is. Ze kijken elkaar diep in de ogen en schuwen fysiek contact niet. De collega’s en goede vrienden erkennen deze chemie. “Op een gegeven moment zijn we gestopt het te onderdrukken”, zei Nicola Coughlan bij de première van de Netflix-serie.
  2. Tegenpolen trekken elkaar aan: waarom Billie Leyers en Jasper een goede match zijn
    PREMIUM
    Muziek

    Tegenpolen trekken elkaar aan: waarom Billie Leyers en Jasper een goede match zijn

    “Er is altijd iets dat je aan je lief wil veranderen, maar we koesteren onze verschillen steeds meer.” Tegenpolen Billie Leyers (29) en Jasper Maekelberg (35) zijn al zes jaar een koppel, maar nu pas is hun allereerste muzikale baby geboren. Hun EP ‘Oh Yes’ is het bewijs dat ze muzikaal ook een magische match zijn. Met Oyesono hopen ze internationaal te touren. Maar daarnaast zijn ze een doodgewoon koppel dat kibbelt over huishoudelijke taken. “Jasper kan heel goed koken, maar hij doet het te weinig.”