VTM
Volledig scherm
© VTM

Kate en William tonen pasgeboren prins aan de wereld: "Bedankt voor goede zorgen en warme wensen"

RoyaltyKate Middleton (36), de vrouw van de Britse prins William (35), is vandaag bevallen van een zoon. Dat meldde Kensington Palace vanmiddag. Het is het derde kindje voor Kate en William, na George (4) en Charlotte (2). De wereldpers heeft vol ongeduld gewacht op de eerste beelden van de ouders en het prinsje. Rond 18.00u plaatselijke tijd (19.00u bij ons) was het dan eindelijk zover. 

37 reacties

  • imke de meester

    6 jaar geleden
    (roger) laat je beter op de hoogte brengen, die kinderen brengen ze zelf groot en die betalen ze ook zelf. Dus dat is helemaal niet kweken op de werkende mens, waar haal je zoiets
  • Steven Vanneberg

    6 jaar geleden
    Als je na 9 maand zwangerschap nog geen naam klaar hebt...
  • Nicca Vermeirsch

    6 jaar geleden
    Verzuurde mensen allemaal ! Er is een kindje geboren en de ouders zijn gelukkig. Mag da ?
  • Lily liken

    6 jaar geleden
    Proficiat meiske voor U kleintje . Zonde van de rotte wereld waarin het zit .
  • Diana Van Leemput

    6 jaar geleden
    Mijn schoondochter stond vijf uur na de bevalling van haar derde kind eten te maken voor haar gezin! We moeten toch eten! Daar is dit in mijn ogen niks tegen!
  1. Beelden van jonge prins William en Kate Middleton die stevig feesten gaan viraal
    Play
    Royalty

    Beelden van jonge prins William en Kate Middleton die stevig feesten gaan viraal

    Het oude ‘feestleven’ van prins William (40) en Kate Middleton (40) gaat viraal op TikTok. Een gebruiker van de app maakte een video waarin oude foto’s te zien zijn van het leven dat het koppel leidde, voordat ze trouwden in 2011. Dat leven zag er opmerkelijk anders uit, in vergelijking met hoe het koppel nu voorkomt. De video krijgt opvallend veel positieve commentaren, omdat het de twee volgens velen “herkenbaar” en “menselijk” maakt. “Ze zijn net als iedereen”, klinkt het onder meer in de reacties. “Ze lijken op mij wanneer ik met mijn vrienden foto’s maak!”
  2. De compleet absurde regels waarnaar Britse royals zich moeten schikken
    Royalty

    De compleet absurde regels waarnaar Britse royals zich moeten schikken

    Het was een goedbedoeld interview, toen de vijf beste vriendinnen van Meghan Markle (37) in het tijdschrift People vertelden dat Meghan niks was veranderd sinds ze haar koninklijke titel kreeg. Toch ziet het Britse hof dat anders: zij spreken van “een koninklijke zonde”. Het is hoe dan ook niet de eerste keer dat de vrouw van prins Harry de royal rules aan haar laars lapt. Al vallen die strikte vereisten niet bepaald te vergelijken met ‘normale’ familietradities. Dit zijn de meest absurde regels waar Britse royals zich aan moeten houden.