Justin en Hailey Bieber verwachten eerste kindje

Justin Bieber en zijn vrouw Hailey Bieber zijn in verwachting van hun eerste kindje. Dat maakte het koppel donderdag bekend op Instagram.

adb
Bron: De Telegraaf, Telegraph, NBC

De 30-jarige zanger en het 27-jarige model delen beelden van een ceremonie waarin ze hun trouwgeloften hernieuwen. Daarop is de bollende buik van Hailey, in een strakke witte jurk, duidelijk te zien. De video, begeleid door wat een onuitgegeven nummer van Justin Bieber lijkt, toont hoe het model over haar buik streelt en op de bijhorende foto’s legt Justin zijn handen liefdevol op haar babybuik. (Lees verder onder de Instagram-post)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vrienden en familie van het koppel reageren verheugd op hun Instagram-posts. “Cutiesssss, proficiat schat”, schreef actrice Vanessa Hudgens. Ontwerpster Donatella Versace reageerde: “Ik ben zoooooo blij voor jullie beiden!! Proficiat!!!” Zanger Harry Hudson zei: “AHHH JAAAAA! Ik hou zoveel van jullie. Je gaat letterlijk de beste papa ooit zijn. Zo opgetogen voor dit nieuwe hoofdstuk!”

Justin Bieber, de Canadese zanger die doorbrak met de hit Baby, is sinds 2018 getrouwd met Hailey Baldwin. Geruchten over de zwangerschap gingen al langer, naast geruchten over huwelijksproblemen. Ze ontkenden beide.

Het koppel kampte de voorbije jaren met gezondheidsproblemen. In 2022 kreeg Justin het syndroom van Ramsay Hunt, met gezichtsverlamming, waardoor hij concerten moest afzeggen. Hetzelfde jaar onderging Hailey een operatie om een gat in haar hart te dichten, nadat ze een “mini-beroerte” had gekregen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen