Gilles De Coster verklapt waar het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ is gefilmd

Presentator Gilles De Coster is nog maar net terug van de opnames voor ‘De Mol’. In de zetel bij ‘Gert Last Year’ verklapte hij meteen waar hij geweest was. “Ik heb een maand lang taco’s moeten eten. We zijn in Mexico gaan draaien”, bekent de presentator.

mrra

Er wordt altijd een beetje mysterieus gedaan over de locatie van de opnames van het razendpopulaire televisieprogramma. “We doen dat geheim om de eenvoudige redenen dat we niet willen dat er Vlamingen ons pad kruisen. Want als we zouden zeggen dat we naar Tenerife gaan, dan zijn er misschien mensen op vakantie die willen komen kijken”, vertelt De Coster.

De verwachtingen voor het komende seizoen staan alvast strakgespannen. Wanneer Gert Verhulst vraagt of het team het vorige seizoen heeft kunnen evenaren, twijfelt De Coster geen seconde. “Op zijn minst. Dat meen ik echt!” aldus de presentator.

(De tekst gaat verder onder de Instagrampost.)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Populair programma, razendpopulaire reisbestemming

Het vorige seizoen van ‘De Mol’ vond plaats in Zuid-Afrika. Dat heeft de regio geen windeieren gelegd, want de kijkers kregen een prachtig indrukwekkend beeld van het land te zien. Dat veroorzaakte een golf van Belgische toeristen die naar het Afrikaanse land trokken.

De online reisagent Cheaptickets.be stelde sinds de start van ‘De Mol’ een stijging van het aantal boekingen naar Zuid-Afrika vast met maar liefst 67 procent. Bestemmingen als Kaapstad en Johannesburg worden fors meer gezocht dan voor de start van de mollenzoektocht. Of dit ook het geval zal zijn na de afleveringen in Mexico valt nog af te wachten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen