© Tumblr, Wikipedia, 20th Century Fox

Zussen bladeren door fotoalbum en ontdekken plots het obscene verleden van hun betovergrootmoeder

Twee zussen die op Kerstmis door de oude fotoalbums aan het bladeren waren, hebben een bijzondere ontdekking gedaan. Hun betovergrootmoeder was helemaal niet zo preuts als ze verwacht hadden. En het had geen haar gescheeld of de zussen hadden niet eens bestaan.

ehu

“Ik heb al zeker 600 variaties op deze meme gezien”, begint de blogster uit het Amerikaanse Colorado. Daaronder staat een grappige foto van tweemaal dezelfde situatie - een oude foto van je grootmoeder vinden - in 2016 versus in 2090. “En ik moet jullie een verhaal vertellen.”

© Tumblr

“Het jaar was 2012, het was Kerstmis. Het was het eerste jaar dat mijn zus en ik beiden thuis waren van de universiteit en we voelden ons wat nostalgisch. Dus we besloten door oude fotoalbums te bladeren om te zien of we iedereen nog herkenden. We zaten allemaal in de zetel of op de grond met warme chocomel en onze hond lag in een bolletje onder de kerstboom.”

“We gingen door het album met foto’s van mijn mama’s kant en lachten met de foto’s van oma die inpakpapier rond de hond vouwde en opa die gekke bekken naar de camera trok. Toen vonden we een oude, bruine envelop.”

Toen de zussen de envelop openden, kon hun verbazing niet groter zijn. Er zaten vier ongebruikte tickets voor de Titanic in.

(lees verder onder de foto)

“Mijn mama vertelde ons het verhaal over hoe haar voorvaders bijna met de Titanic waren overgekomen, maar iemand had de mazelen waardoor iedereen in quarantaine moest blijven. En waardoor iedereen dus gered werd.”

De vier tickets waren niet het enige wat in de envelop zat. De zussen haalden er ook zeven foto’s uit, genomen in 1890, van hun betovergrootmoeder.

(lees verder onder de iconische Titanic-scène)

© 20th Century Fox

“Het waren naaktfoto’s. En niet smaakvol naakt. Maar schendt-de-voorwaarden-van-de-meeste-platformen naakt. Onze betovergrootmoeder heeft die lang geleden laten maken, om haar eigenzinnige echtgenoot ervan te overtuigen terug naar Engeland te komen nadat hij haar had laten vallen om te gaan feesten in Chicago.”

“Ik kan jullie niet beschrijven hoe hard we gelachen hebben. Ik denk dat ik bijna flauwviel, zo hard heb ik gelachen. Dus ja, mensen zijn altijd al zo geweest, en je naaktfoto’s gaan ooit een familie heel hard doen lachen op Kerstmis.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer