Direct naar artikelinhoud
Nieuws

Auto van Belgisch koppel op Tenerife teruggevonden door vrienden

Auto van Belgisch koppel op Tenerife teruggevonden door vrienden
Beeld RV

De auto van Laura Trappeniers (66) en Marc Olbrechts (71) is door vrienden teruggevonden op Tenerife, dat verneemt VTM NIEUWS. Sinds hun verdwijning was men op zoek naar de blauwe Opel Mokka.

“Goede vrienden van het koppel hebben de wagen gisteren zelf teruggevonden, toen ze in de buurt op zoek waren”, vertelt VTM NIEUWS-reporter Tessa Rens die ter plaatse is op Tenerife. “Ze vonden de auto in een hoofdstraat van een gehucht, niet ver van de plaats waar het koppel woonde en verdwenen is. Ze hebben dan ook de politie verwittigd.”

De wagen zou niet op slot zijn geweest. In het voertuig werden een mes, een zonnebril en kleren gevonden. Inmiddels heeft de politie de wagen in beslag genomen met oog op verder onderzoek.

Het koppel, Laura Trappeniers (66) en Marc Olbrechts (71), woonde al verschillende jaren op Tenerife maar werd daar twee weken geleden als vermist opgegeven. De twee waren voor het laatst gezien op 22 april. Het lichaam van Laura Trappeniers werd teruggevonden in zee, ze kwam door geweld om het leven. Haar echtgenoot is nog steeds vermist.