Tisselt - Ternesse

Eerste Provinciale Antwerpen

Tisselt wint thuis van Ternesse

Tisselt won zondag het thuisduel tegen Ternesse. In de eerste helft kwam de thuisploeg op een 1-0-voorsprong, waarna Tisselt in de tweede helft uitliep naar 4-0.

De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Loqman Bidou scoorde. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Christophe Van Dorst en bouwde de marge verder uit. Iker Van De Velde (Ternesse) kreeg een gele kaart in de 67ste minuut. Beau Van Tongeren vergrootte in de 69ste minuut de marge voor Tisselt. Tisselt vond het net nog een keer, deze keer via Juul Blommaert in de 76ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Tisselt vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Ternesse één overwinning en vier nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 41' Bidou 1-0, 56' Van Dorst 2-0, 69' Van Tongeren 3-0, 76' Blommaert 4-0.

GELE KAART: 67' Van De Velde (Ternesse).