Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Thinkstock

Belgische toeriste (32) verkracht tijdens wandeling in Spaanse badstad

ReizenEen Belgische vrouw (32) is tijdens haar vakantie in de Spaanse badstad Torreviaja verkracht. De vrouw was een wandeling aan het maken met haar hond. Tijdens de gruwelijke feiten maakten nog andere mensen misbruik van de situatie door haar gsm en andere spullen te stelen.

77 reacties

  • Jan Saelens

    6 jaar geleden
    Dank u Europese politiekers!
  • henri sluyts

    6 jaar geleden
    Als de volkswoede ontploft zal er nergens een schuilplaats zijn voor de politiekers die hier schuldig zijn en dat zijn ze zo goed als allemaal .
  • Wim Crommelynck

    6 jaar geleden
    Europa is om zeep.Opstand komt er! Politiek doet niks helemaal niks ,alleen maar belastingen innen voor de nieuwe europranen.Schande!
  • johny daneels

    6 jaar geleden
    Smeerlappen, dood met de kogel als voorbeeld, depolitieker die hem binnenbracht ook
  • John Rogers

    6 jaar geleden
    Tijdens de inquisitie en de Spaanse furie waren er absoluut geen Marokkanen betrokken, maar ja, van deze wel eerder gekende historische mentaliteit mag men niets zeggen want dat klinkt anti europees.
  1. 20 KM DOOR BRUSSEL. Marie (38) loopt emotionele run na Parkinson-diagnose: “Ik hoop dit te doen zolang ik kan”
    PREMIUM
    UPDATE

    20 KM DOOR BRUSSEL. Marie (38) loopt emotionele run na Parkin­son-diagnose: “Ik hoop dit te doen zolang ik kan”

    De Europese wijk bruiste zondag van de activiteit dankzij de 44e editie van de 20 km door Brussel. Maar liefst 45.000 sportievelingen, van jong tot oud, doorkruisten de hoofdstad. Onder hen ook Marie (39) uit Brussel, die amper een jaar geleden te horen kreeg dat ze Parkinson heeft. Voor haar was het een zeer emotionele dag. “Ik wil een voorbeeld zijn. Voor lotgenoten, maar ook voor mijn kinderen.”
    Stad Brussel
  2. Björn Rzoska legt oorlogsgeheimen van zijn beide grootvaders bloot. “Dit sloeg een gat in mijn hart. Was dát mijn lieve bompa?”
    PREMIUM
    12

    Björn Rzoska legt oorlogsge­hei­men van zijn beide grootva­ders bloot. “Dit sloeg een gat in mijn hart. Was dát mijn lieve bompa?”

    Groen-politicus Björn Rzoska (51) is de kleinzoon van een Vlaamse oostfronter én van een Poolse bevrijder. Maar klopten de verhalen wel die rondgingen over zijn grootvaders, elk aan hun kant van de geschiedenis? Rzoska ging graven in archieven en stootte op leugens, geheimen en pure SS-gruwel van uitzinnig geweld. “Dit sloeg een gat in mijn hart. Was dát mijn lieve bompa?” In de familie zijn sommigen heel kwaad omdat hij er een boek over schreef. “Een deel van de familie heeft lang geleden beslist te zwijgen.”