Denise Richards gaat meespelen in de bekende soap.
Volledig scherm
Denise Richards gaat meespelen in de bekende soap. © AFP

Denise Richards vervoegt de cast van ‘Mooi & Meedogenloos’

TVActrice Denise Richards (48) vervoegt binnenkort de cast van de populaire soap ‘The Bold & The Beautiful’, bij ons beter bekend als ‘Mooi & Meedogenloos’. 

0 reacties

  1. Ruben en Manu kennen de pijn van net voor finale van ‘De mol’ te sneuvelen: “Nochtans had ik de ultieme tip in mijn molboekje staan”
    PREMIUM
    TV

    Ruben en Manu kennen de pijn van net voor finale van ‘De mol’ te sneuvelen: “Nochtans had ik de ultieme tip in mijn molboekje staan”

    Charlotte, Michaël, Bernard en Senne strijden zondag in de voorlaatste aflevering van ‘De mol’ voor de drie finale-tickets. Wie sneuvelt er nog op de valreep? Ruben Van Gompel en Emanuelle (Manu) Santana Marques weten precies hoe pijnlijk het is om af te vallen met zicht op het eindspel en de bijhorende geldpot. Waarom haalden zij destijds de grote finale nét niet en hoe blikken zij terug op hun vroegtijdige exit? En wie is dit jaar hun hoofdverdachte? “Ik vind dit de moeilijkste editie ooit.”
  2. De ‘voorbeeldige’ dochter die haar ouders van kant liet maken: het gruwelijke verhaal achter Netflix-docu ‘What Jennifer Did’
    PREMIUM
    tv

    De ‘voorbeel­di­ge’ dochter die haar ouders van kant liet maken: het gruwelijke verhaal achter Net­flix-do­cu ‘What Jennifer Did’

    In 2010 wordt een veilige buurt in Canada opgeschrikt door een gewelddadige inbraak bij de alom geliefde familie Pan. Dochter Jennifer (nu 37) is de enige die er heelhuids uitkomt en contact op kan nemen met de hulpdiensten. Wat aanvankelijk een willekeurige aanval leek, was een diep doordacht moordplan. Het brein achter het complot? De ‘voorbeeldige’ dochter. De Netflix-documentaire ‘What Jennifer Did’ laat zien hoe én waarom zij haar ouders uit de weg ruimde.