© jdl

Geert Hoste striemend over politieke week: “Terwijl het gaat over ‘Me, myself and I’ blijven wij maar wachten op de tram”

Geert Hoste heeft in zijn rubriek op Radio 2 Antwerpen keihard uitgehaald naar de kopstukken in de Antwerpse politiek. “Uitgerekend die politieke partijen, die altijd op de solidariteit hameren en sikkelen, die ons uitleggen hoe wij met elkaar moeten samenwerken en samenleven, slagen er zelf niet in om samen te werken en te leven”, zegt de komiek.

ph

De bijdrage van Geert Hoste, die hij vrijdagochtend bracht in het radioprogramma Start je Dag, is als opiniestuk ook op vrtnws.be geplaatst. De komiek legt de link tussen een werkneemster die al 20 jobs heeft versleten omdat het openbaar vervoer haar niet van de ene uithoek van Antwerpen naar de andere brengt, en de discussiërende politici. “Een feestje organiseren voor het openbaar vervoer is klaarblijkelijk een stuk makkelijker dan degelijk openbaar vervoer organiseren”, zegt Hoste.

“Maar kom: een week is voorbij, Samen is begraven en een prachtige nieuwe toekomst lacht zowel Groen als SP.A toe. Ik mag hopen dat er een spetterend doopfeest komt, in een theater in Borgerhout. Of het geld voor dat feestje van een openbare dienst of een bouwpromotor komt, dat vernemen we binnen een paar jaar wel.”

Lees de hele bijdrage van Geert Hoste op vrtnws.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Gemeenteraadsverkiezingen 2018