.
Volledig scherm
. © JDK

Het hoge woord is eruit: Ochowicz heeft geldschieter voor opvolger BMC-ploeg, Van Avermaet blijft zoals aangekondigd aan boord

Tour de FranceGisteren kon u het nog lezen in de krant en nu is het hoge woord er ook definitief uit. BMC-manager Jim Ochowicz heeft met CCC een nieuwe geldschieter gevonden om de opvolging van zijn team te verzekeren. Greg Van Avermaet blijft aan boord, helpers Schär en Van Hooydonck blijven aan zijn zijde. 

3 reacties

  • eric maier

    6 jaar geleden
    he theeft lang geduurd omdat hij van 15 naar 25 mlj euro wilde gaan....tot 18 en 20 was niet het probleem, dan was er al lang zekerheid. Laat maar stellen dat hij een wilde gok deed en riskeerde alles te verliezen... alvast een deel van de kern heeft andere oorden gaan opzoeken en komt deze deal net ietsje te laat.
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Na acht jaar BMC een contract mogen tekenen als kopman bij de mensen die het over nemen,dat zegt genoeg. Een week met de gele trui op het Tour podium is hoe dan ook speciaal.
  • Clara Roels

    6 jaar geleden
    Proficiat Greg, nu nog een ploeg rond jou bouwen en we wensen je nog een goed najaar, een rit in de Ronde en in je ploeg een fantastish 2019!