Lauryn Hill heeft zich op Twitter verontschuldigd voor haar wanprestaties in Parijs en Brussel.
Volledig scherm
Lauryn Hill heeft zich op Twitter verontschuldigd voor haar wanprestaties in Parijs en Brussel. © EPA

Lauryn Hill verontschuldigt zich op Twitter voor wanprestaties in Parijs en Brussel

MuziekLauryn Hill (43) heeft op Twitter haar excuses aangeboden voor de slechte concerten die ze gaf in Brussel en Parijs. “We werken volop aan het wegwerken van de probleempjes die ons parten spelen”, schrijft de zangeres op het sociale netwerk.

6 reacties

  • marc van cauter

    5 jaar geleden
    Bedankt om uw mond te houden en zwijg als je niet kunt zingen
  • Filip Eriksen

    5 jaar geleden
    Leer misschien eens een gitaar bespelen, dan moet je je gebrek aan talent niet verdoezelen met allerlei oppervlakkige acts.
  • Leopold Vanhoof

    5 jaar geleden
    Praat voor de vaak, vijgen na Pasen, begint nu te denken aan de financiële consequenties.
  • Gert Maes

    5 jaar geleden
    Misschien iets vroeger uit haar nest komen of op tijd ontnuchteren. Het zijn altijd dezelfde artiesten die met excuses moeten komen terwijl anderen er geen moeite mee hebben om drie keer of meer per week een setlist van enkele uren te spelen.
  • Gerrit Caluwaert

    5 jaar geleden
    Betaal ons liever terug... Met uw excuses smeer ik geen boterhammen hoor.
  1. “Ik heb een hoop te bewijzen”: Belgische kandidaat Mustii toont zich strijdvaardig voor halve finale Songfestival
    PREMIUM
    Muziek

    “Ik heb een hoop te bewijzen”: Belgische kandidaat Mustii toont zich strijdvaar­dig voor halve finale Songfesti­val

    Een charismatische zanger, een duidelijke artistieke visie én een gunstige prognose. Thomas ‘Mustii’ Mustin (33) is klaar om te bewijzen dat ‘Before The Party’s Over’ z’n plekje op het Songfestival dubbel en dik verdient. Aan de vooravond van de laatste dress rehearsals, blikt onze Belgische Songfestivalkandidaat vooruit naar D-day. “Ik wil mijn lief echt niet zeggen dat ik de finale niet gehaald heb.”
  2. “Ongezien in geschiedenis van Songfestival”: onderzoek naar incident rond Joost Klein, verdwenen uit generale repetitie
    Update

    “Ongezien in geschiede­nis van Songfesti­val”: onderzoek naar incident rond Joost Klein, verdwenen uit generale repetitie

    Verschijnt Joost Klein (26) deze avond nog op het podium van het Eurovisiesongfestival? Vrijdag werd de Nederlandse deelnemer op het laatste moment uit de repetities geweerd, zonder dat de EBU daar een sluitende verklaring voor gaf. Er zou sprake zijn van een ‘incident’ rond de zanger. De Zweedse politie doet ter plaatse in Malmö onderzoek en ondervraagt “de betrokken personen” om te bekijken of er sprake is van een misdaad, melden onze collega’s van AD. Zolang het onderzoek niet is afgerond, blijft de zanger evenwel in de wedstrijd en blijft zijn lot onbeslist. Dit is alles wat we tot nu toe weten.