MULTILIVE BUITENLANDS VOETBAL. Lukebakio gaat onderuit tegen Barcelona, De Ketelaere opnieuw beslissend voor Atalanta

Het einde van het voetbalseizoen nadert met rasse schreden. Onze voetbalredactie volgt de resterende wedstrijden op de voet en legt de focus op de Belgen in het buitenland. Mis hier niets van alle actie.

Het laatste fluitsignaal is gefloten

Sevilla kreeg nog een vrije trap net buiten de zestien, maar Ramos schiet over. Barcelona wint de match met 2-1, een mooi afscheidscadeau voor coach Xavi.
Bueno probeert van ver

Barcelona verdedigt goed dus besluit Bueno om het van buiten de zestien te proberen. De bal gaat ver over. De laatste 5 minuten gaan in.
Het publiek gelooft er nog in

De fans van Sevilla moedigen hun spelers luidkeels aan. Ze waren al een paar keer dicht bij de gelijkmaker.
Lukebakio naar de kant

De Belg van Sevilla was gevaarlijk, maar slaagde er niet in om te scoren. Sevilla heeft nog 10 minuten om het tij te keren.

Empoli blijft in de Serie A!

Dankzij de late goal van Niang wint Empoli en blijven ze in Serie A ten koste van Frosinone.
De bal gaat binnen in de 92e minuut!

Empoli doet het onmogelijke en doet de netten trillen in de extra tijd. Wat een ontlading bij de spelers.
Empoli dicht bij overwinning tegen Roma

De laatste minuten van Empoli in Serie A tikken weg. Ze zijn gevaarlijk, maar krijgen de bal niet binnen. Ze hebben nog 5 minuten om te scoren en degradatie te vermijden.
Verona wil graag winnen van Inter

Verona legt zich niet neer bij een gelijkspel tegen de Italiaanse kampioen. Ze blijven druk zetten en kansen creëren.
2-1 voor Barcelona

Een schot van buiten de 16 meter lijkt de keeper van Sevilla te verrassen. Lopez scoort in de 60e minuut.
Udinese op voorsprong bij Frosinone (Serie A)

Een goal van Davis in de 76é minuut zorgt ervoor dat Udinese 1-0 voorkomt.
Tweede helft, zelfde problemen voor Barcelona

De Catalanen spelen nog steeds slordig en geven zo kansen aan Sevilla. Hier kunnen ze niet mee blijven wegkomen.
Sassuolo meteen weer op gelijke hoogte tegen Lazio

Een goal van Viti in de 66e minuut maakt er 1-1 van.
Lazio op voorsprong

Zaccagni brengt zijn team op voorsprong in de 60e minuut. Sassuolo, de voorlaatste in de stand, is op achtervolgen aangewezen.
Rust in Spanje

Barcelona speelt mooier voetbal, maar het is Sevilla dat de gevaarlijkste kansen creëert met Lukebakio in de hoofdrol.
Lukebakio tegen de paal!

De Belg komt tot twee keer toe dicht bij een goal, maar krijgt de bal niet tussen de palen. Het blijft voorlopig 1-1.