© W&F

Meer dan 250 kinderen zoeken paaseitjes in park Veltwijck

Of het nu de paashaas of de paasklokken zijn die langskomen, paaseitjes zoeken of rapen is altijd een feest voor de kinderen. Onder een stralende lentezon stak de jeugddienst van Ekeren samen met Ronny Kruyniers, districtsschepen voor jeugd, het paasfeest in een nieuw kleedje.

Marc Wouters

Geen eierworp dit jaar, maar een paastocht in park Veltwijck. Op paasmaandag konden de kinderen deelnemen aan 9 activiteiten. Op het einde van het parcours wachtte hen een zakje vol paaseieren. Meer dan 250 kinderen namen aan de paastocht deel. “We zullen deze eerste editie evalueren en mogelijk verbeteringen aanbrengen. Wat alvast nu ontbrak is een standje met drank”, zegt Ronny Kruyniers. “We kunnen naar volgend jaar toe jeugdbewegingen aanspreken om ons hierbij te helpen.”

Zaterdag deelden de paashazen op vraag van Ekeren Winkeldorp eitjes uit aan de klanten. Op het Kristus koningplein was de rijdende boerderij van Mobimals aanwezig. De kleintjes konden gratis op de foto met hun lievelingsdier. De paashazen waren ook actief in Mariaburg Ekeren en Brasschaat. Daar zorgden de handelsvereniging Mariaburg Samen voor de eitjes.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER