© Isosport

Slecht nieuws voor Club Brugge: einde seizoen voor Igor Thiago door knieletsel

Slecht nieuws voor Club Brugge: Igor Thiago liep een knieletsel op en komt dit seizoen niet meer in actie. “We verwachten hem niet meer in de selectie”, klinkt het.

Junior Verbeeke

De beelden waren maandagavond al verontrustend. Na dik een uur bleef Thiago in het gras steken na een botsing met Nusa. Hij greep meteen naar zijn rechterknie. De dokters voerden op en naast het veld nog wat testen uit, maar meteen werd duidelijk dat de Braziliaan niet verder kon. Huilend nam hij plaats op de bank. “De kans is reëel dat hij niet meer speelt dit seizoen”, liet coach Nicky Hayen achteraf vallen.

Die vrees wordt nu waarheid: Thiago liep een letsel op aan de mediale band en moet de ontknoping van de Jupiler Pro League aan zich voorbij laten gaan. “De Braziliaanse aanvaller zal de komende dagen nog verdere onderzoeken ondergaan maar hij wordt dit seizoen niet meer terug in de selectie verwacht”, meldt Club Brugge. Of Thiago straks aan de voorbereiding met Brentford FC kan beginnen, is nog niet duidelijk. De Premier League-club betaalde 37 miljoen euro voor de spits.

Club deelde ook een update over Bjorn Meijer. Hij liep een knieblessure op tegen Antwerp. “Meijer werd maandag succesvol geopereerd en startte vandaag al meteen met zijn revalidatie”, klinkt het.

© Isosport

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer