Wat bieden streamingdiensten precies aan? En hoeveel kost je dat?
Volledig scherm
PREMIUM
Wat bieden streamingdiensten precies aan? En hoeveel kost je dat? © Getty Images

Welk streamingplatform biedt het meeste voor je geld? “Veel Amerikaanse topfilms voor 2,99 euro per maand”

Vanaf 11 april stijgen de prijzen bij Streamz. Twee abonnementsformules zullen één euro duurder worden. Zo betaal je voor het duurste abonnement meer dan 20 euro. Waar ben je goedkoper af? En bij welke streamingdienst krijg je het grootste aanbod voor je geld? Onze journalist vergeleek twaalf nationale én internationale spelers.

  1. In geen tijd opende Vlaamse ondernemer (25) meer dan 20 winkels. Maar nu is het al over en uit: “Wellicht zal ik mijn geld nooit zien”
    PREMIUM
    28

    In geen tijd opende Vlaamse ondernemer (25) meer dan 20 winkels. Maar nu is het al over en uit: “Wellicht zal ik mijn geld nooit zien”

    Met veel poeha aangekondigd, in geen tijd 25 eigen winkels en de droom van een vestiging op de Champs-Elysées. Maar de expansiedrang van Jacob’s Conceptstore en zijn ambitieuze jonge stichter Thomas Nouws (25) blijkt toch te groot. Dinsdag vroeg de keten met uniek cadeauconcept het faillissement aan. “Ik heb nog duizend euro inkomsten van Moederdag te goed, geld dat ik wellicht nooit zal zien.” Het verhaal van een bruisende ondernemersdroom met gedurfde groei tot een abrupt einde.
  2. IN KAART. Wie net buiten de stad wil wonen, kan tot 120.000 euro besparen: “Maar in deze deelgemeenten betaal je juist meer”
    PREMIUM

    IN KAART. Wie net buiten de stad wil wonen, kan tot 120.000 euro besparen: “Maar in deze deelgemeen­ten betaal je juist meer”

    Wie een woning in de stad zoekt, maar dat niet kan betalen, kan in de deelgemeenten misschien een koopje doen. Want uit een analyse van Immoweb blijkt dat huizen en flats er tot liefst 25 procent goedkoper kunnen zijn. Welke woonplaatsen verdienen je aandacht? En waar betaal je juist meer? HLN-vastgoedexpert Bjorn Cocquyt neemt de prijzen in de vijf provinciesteden en in hun deelgemeenten onder de loep en staaft de verschillen met tien woningen die nu te koop staan. “Je vindt hier dicht bij de stad nog vierkante meterprijzen die onder de 2.000 euro liggen.”