Met een korting van 10 miljoen euro: liefdesnest van Johnny Depp en Vanessa Paradis voor ‘spotprijs’ te koop

© Sotheby's International Realty France

Tip voor liefhebbers van buitengewoon vastgoed: het Provençaalse landgoed dat Johnny Depp voor Vanessa Paradis kocht in 2001, staat (opnieuw) te koop. Maar nu met een flinke korting van 10 miljoen euro!

Waarom een villa kopen als je evengoed een heel Provençaals gehucht kunt aanschaffen, inclusief een 19de eeuws woonhuis met 12 slaapkamers, 14 badkamers, zes aparte gastenverblijven, een kapel, een bar-restaurant, een garage, een conciërgerie, een jachthuisje, een kunstenaarsatelier, omgeven door een tuin met eeuwenoude olijfbomen en wijnranken, twee zwembaden en een skateboardbaan? Dat moet Johnny Depp gedacht hebben toen hij voor ‘zijn’ Vanessa in 2001 dit aards paradijsje van 121.000 m² kocht in Plan-de-la-Tour (Var), op 27 kilometer van Saint-Tropez.

Maar bloemen verwelken, schepen vergaan, en zelfs de mooiste liefde blijft niet altijd bestaan: in 2012, na een relatie van bijna 15 jaar, ging het emblematische koppel uiteen. Johnny Depp probeerde hun ‘liefdesnestje’ te verkopen, maar de vraagprijs – circa 55 miljoen euro – schrok kandidaten af. Nu heeft Vanessa Paradis, die sinds de definitieve ‘boedelscheiding’ de officiële eigenares is, het hele domein opnieuw te koop gezet voor de ‘spotprijs’ – alles is relatief – van 45 miljoen euro. Een korting van 10 miljoen!

© Sotheby's International Realty France

Bar-restaurant ‘Chez Marceline’ en, op de achtergrond, de gerestaureerde kapel.© Sotheby's International Realty France

Een van de twee zwembaden, met overdekte patio.© Sotheby's International Realty France

(krs)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen