REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Ryanair schrapt 26 van de 46 vluchten vanop Zaventem

ReisnieuwsDoor een staking bij de piloten schrapt Ryanair morgen 26 van de 46 geplande vluchten op de luchthaven van Zaventem. Dat meldt Brussels Airport. Het gaat zowel om aankomende als om vertrekkende vluchten, zegt luchthavenwoordvoerster Anke Fransen.

19 reacties

  • Els Pauwels

    6 jaar geleden
    Iedereen wil doe maatschappij weg. Belachelijke CEO. Verdient het om ten onder te gaan
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Blijven staken mannen, tot Ryanair weg is uit België. Een paar werklozen meer zal de zaak toch niet maken.
  • Fred Fourgon

    6 jaar geleden
    Diegenen die hier de meeste kritiek hebben op Ryanair zijn net diegenen die er nog nooit mee gevlogen hebben. En natuurlijk moeten vakbonden hun vuile spelletjes kunnen blijven spelen en alles aan de galg helpen wat net iets anders draait dan wat in hun kraam past. Anders hebben ze geen reden meer van bestaan.
  • patricia vanderhaeghe

    6 jaar geleden
    Erg voor al die mensen die een leuke vakantie met hun gezin gepland hebben...ik vlieg sinds 2003 met ryanair en vrij regelmatig dan nog.. en slechts ooit 1 vertraging meegemaakt die dan nog zeer correct werd meegedeeld... Voor alle werknemers daar..Op het moment dat je een contract tekent weet je toch waar je aan begint.... En aub kom niet bleiten als er in de toekomst een aantal jobs moeten verdwijnen door toedoen van de stakingen.
  • paola nerozzi

    6 jaar geleden
    Ik vraag me toch af dat vele niet begrijpen ik heb altijd met Ryanair gevlogen geen problemen de bemanning top vliegtuig in orde geen luxe moet niet want tenslotte voorwat ge betaald ik ben zeer tevreden dat de piloten of wie dan ook nu opslag wilt of andere contracten snap ik niet ze wisten van begin wat de voorwaarden waren dus als ze er niet meer voor willen gaan dan zoeken ze maar een andere job simpel