dinsdag 22 januari 2019 - Sport
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

gravelo (2B)

Hoebrechts: zes hechtingen door bevroren veld

Gladde, hard bevroren velden kunnen voor spektakel zorgen, maar soms ook voor onverwachte averij. Vraag maar aan Jelle Hoebrechts (foto) van Gravelo (2B), die aan zijn duel op het veld van Zutendaal A een gapende wonde overhield aan zijn … kin.

“In het ziekenhuis moesten er zes hechtingen worden aangebracht”, vertelt de onfortuinlijke middenvelder. “We speelden op het B-veld. Aan de kant van de kantine bleef het veld keihard en daar gebeurde het. Mijn tegenspeler wilde de bal, die knotste en botste, wegtrappen, maar trapte per ongeluk op mij. Door zijn onverwachte beweging raakte ik uit evenwicht en kon me niet meer houden. Ik viel recht op mijn kin en wist meteen Ai, die ligt open. En het was ook zo. Zowel de verzorger van mijn ploeg als die van Zutendaal trachtte me op te lappen met een grote pleister, maar toen ik opnieuw het veld oprende en me heel duizelig voelde, ben ik gestopt. Ik ga dit even laten bekoelen en hoop zondag opnieuw van de partij te zijn.”

Broer ook out

Glenn is niet de enige van de familie Hoebrechts die in de klappen deelt. Zijn broer Jelle, doelman bij reeksgenoot Landen, is voor lange tijd buiten strijd.

“Hij is er veel erger aan toe dan ik. Hij liep een breuk op in het bot tussen zijn scheenbeen en enkel, nadat betonnetten op hem vielen.” (gesi)

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws