Ruth Beeckmans herdenkt haar overleden partner Gary op Instagram.© JAA

Ruth Beeckmans herdenkt partner Gary in emotioneel bericht: “Wij zullen voor altijd volledig onvolledig zijn”

Twee jaar geleden verloor Ruth Beeckmans (41) onverwacht haar man Gary. Op Instagram eert de actrice hem met een pakkend bericht. “Ik mis je meer dan ik ooit in woorden zal kunnen vatten.”

“Voor altijd volledig onvolledig. Mijn allerliefste, 2 jaar voelen wij ons al zo. Want al 2 jaar moeten wij, jouw drie meisjes en iedereen die jou graag zag, verder zonder jou”, begint Beeckmans haar bericht. Op 29 april 2022 overleed Gary, met wie ze vijftien jaar lang samen was, abrupt aan hartfalen. In haar post heeft ze het over een puzzel die zij en haar dierbaren opnieuw proberen te leggen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“En liggen hele mooie nieuwe stukjes bij ondertussen”, schrijft ze. “Want wat worden we prachtig omringd en wat zijn je kleintjes sterk.” “Maar dat ene stukje, dat stukje dat jij heet en onvervangbaar is, zijn we kwijt en dat is voor altijd. En dat doet pijn, ook dat is voor altijd. Het was duidelijk vanaf het moment dat jouw wonderlijke hart voor altijd stopte. Wij zullen voor altijd volledig onvolledig zijn. Ik mis je meer dan ik ooit in woorden zal kunnen vatten, wij zullen voor altijd volledig onvolledig zijn.” (dewo)

LEES OOK. Iedereen wil een stukje van Manu Van Acker, presentator van ‘Het perfecte plaatje’: “Ja, ik zeg echt nog ‘nee’ tegen bepaalde dingen”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER