Brechtse Roefeldag zoekt nog 50 begeleiders en vrijwilligers

Vrijdagavond 27 april om 23:59u sluiten de inschrijvingen voor de Brechtse Roefeldag op 19 mei af. Momenteel zijn er al 315 inschrijvingen. Er zijn op dit moment ook 30 vrijwilligers die zich aangemeld hebben, maar dat zouden er nog 50 extra moeten worden. Inschrijven kan via de website van de gemeente Brecht.

Elke Lamens

Op 19 mei is iedereen tussen de 6 en 12 jaar welkom in het gemeentepark van Brecht voor een namiddag vol spel, vrienden en plezier. Nadien kan iedereen genieten van een optreden van de enige echte KetnetBand.

“We verwachten veel kinderen en zijn dus ook naar veel begeleiding en vrijwilligers op zoek,” zegt Jasper Tengrootenhuysen, “we hopen op meer dan 70 vrijwilligers. Iedereen die ouder dan 16 jaar is kan mee komen helpen.”

De Roefeldag is er voor iedereen uit heel Brecht, daarom worden er voor kinderen uit Sint-lenaarts en Sint-Job-In-’t-Goor bussen ingelegd naar het gemeentepark. Deze vertrekken vanop de parking aan de voetbal in Sint-Lenaarts en het Max Wildiersplein te Sint-Job. Voor alle deelnemers is er ook een souvenir.

De namiddag start om 12u30 in het gemeentepark van Brecht en eindigt rond 18u15. Inschrijven kost 4 euro en kan nog tot en met 27 april om 23.59u. .

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER