© Jan Brys

Beveiligingsfirma Taki verhuist naar nieuwbouw

De beveiligingsfirma Taki verhuist op 1 maart van Merksem naar het centrum van Brasschaat. Taki neemt er intrek in een heel ruime gelijkvloerse verdieping van een nieuwbouw.

jan brys

Het elfkoppige team verhuist in de laatste week van februari. De reden van verhuis is vooral praktisch. Het pand op de Bredabaan in Brasschaat heeft een ingang achteraan het gebouw, waar leveringen kunnen gebeuren of bestellingen kunnen worden opgehaald.

“Omdat het een nieuwbouw betreft, hebben we dit volledig naar onze eigen noden kunnen inrichten en wordt het een mooie, moderne en praktische zaak. We openden de deuren in Merksem in 1989. Toen deden we zowel schoenmakerij als slotenmakerij. Met de schoenen zijn we in 1994 gestopt omdat we te veel werk hadden met de sloten”, legt zaakvoerder Wim Staessens uit.

“Onze zaak groeide en nu werken we met een team van elf mensen. We hebben een zeer ruime waaier aan producten gaande van sleutels met of zonder certificaat, sloten, kluizen, inbraakwerende deuren, branddeuren enzovoort. We hebben een hele evolutie doorgemaakt in ons aanbod. Onze klanten komen van overal, eigenlijk uit heel Vlaanderen. Ik woon zelf sinds twee jaar in Brasschaat en kan bij wijze van spreken te voet naar de zaak komen. Ook dat is een groot voordeel. Maar het is toch vooral het praktische dat de doorslag heeft gegeven”, vervolgt Staessens.

“Verder heeft Brasschaat natuurlijk een heel mooi handels­centrum waar nog veel goede handelszaken zijn gevestigd. Ik ben ervan overtuigd dat we de juiste keuze hebben gemaakt door ons binnenkort hier te vestigen.”

www.taki.be