Meghan en Harry
Volledig scherm
Meghan en Harry © Photonews

Meghan in lastig parket: "Ze vindt geen aansluiting bij Harry's vrienden"

RoyaltyMeghan Markle (37) staat bekend als een goedlachse dame die met iedereen overweg kan, maar dat blijkt niet echt het geval. Het botert namelijk helemaal niet tussen Meghan en de vrienden van haar man Harry (34). Ook al heeft ze die meerdere keren ontmoet.

3 reacties

  • imke de meester

    6 jaar geleden
    bij echte vrienden speelt politiek geen rol. Ik heb zowel vrienden die rechts als die links zijn. So what.
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    links is trendy,rechts is realistisch,groot verschil,de trendy's leven op kosten van de realisten,of zie ik dat verkeerd
  • Eduard Janssens

    6 jaar geleden
    Niet aantrekken Meghan je kan beter één enkele hebben dan meerdere valse die lachen in je gezicht en roddelen achter je rug of mes in je rug steken .
  1. Prinses Amalia maakt indruk op eerste staatsbanket, koning bedankt Spaanse koningshuis voor haar verblijf in Madrid
    Royalty

    Prinses Amalia maakt indruk op eerste staatsban­ket, koning bedankt Spaanse konings­huis voor haar verblijf in Madrid

    De Nederlandse koning Willem-Alexander (56) heeft het Spaanse koningspaar bedankt voor hun inspanningen en dat van andere Spanjaarden om prinses Amalia (20) in de hoofdstad Madrid te laten wonen. Dat deed de vorst in zijn tafelrede voorafgaand aan het staatsbanket ter ere van het staatsbezoek van de Spaanse vorsten. Ook voor Amalia was het een belangrijk moment. De kroonprinses woonde haar eerste staatsbanket bij en maakte daarbij een goeie indruk.
    Amsterdam
  2. Is koning Filip de ‘armoezaaier’ van Europa? Dit zijn dotaties van álle royals: “Kleinste monarchie behoort tot één van duurste in Europa”
    PREMIUM
    Royalty

    Is koning Filip de ‘armoezaai­er’ van Europa? Dit zijn dotaties van álle royals: “Kleinste monarchie behoort tot één van duurste in Europa”

    Aanzien en macht zijn kenmerken die alle Europese royals bezitten. Maar als het op hun verloning aankomt, zijn er toch nog immense verschillen. Nu becijferd werd dat onze koninklijke familie de afgelopen drie decennia meer dan 69 miljoen euro aan dotaties heeft ontvangen, onderzoeken we hoeveel belastinggeld er jaarlijks naar ieder Europees vorstenhuis vloeit én hoeveel die royals precies verdienen. Is koning Filip nu de ‘grootverdiener’ of de ‘armoezaaier’ van zijn collega’s? Dit zijn alle exacte bedragen.