En of de zege Mertens deugd deed!
Volledig scherm
En of de zege Mertens deugd deed! © REUTERS

Mertens doet het! Limburgse rekent in twee sets af met Kroatische en staat in kwartfinales Australian Open

Australian OpenElise Mertens (WTA 36) staat in de kwartfinales van de Australian Open. En dat bij haar eerste deelname ‘Down Under’. Knap. De 22-jarige Mertens knokte zich in twee sets voorbij de Kroatische Petra Martic (WTA 81): 7-6 en 7-5. In de kwartfinale volgt nu een match tegen de winnares van het duel tussen Denisa Allertova (WTA 130) en Elina Svitolina (WTA 4).

39 reacties

  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    fantastisch gespeeld!
  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Ik zie wel een groot verschil met Kim Clijsters. Die had minder vechtlust. Als Kim ook zo'n vechtertje was geweest had ze veel meer grand slams kunnen winnen met haar talent. Als je ziet hoe vaak Kim een finale verloren heeft. Ik wil niet afdoen aan haar mooie carrière maar volgens mij had er meer kunnen inzitten. Ik zie in deze Elise veel meer vechtlust. Nu nog zien of ze ook hetzelfde talent heeft.
  • Frank de Vos

    6 jaar geleden
    Proficiat echt fier dat we weer e tennisheldin hebben
  • jurgen maes

    6 jaar geleden
    medische verzorging zou moeten leiden tot 2 spelletjes voor de tegenstander! nu wordt er daar onsportief gebruik van gemaakt
  • Dirk D'hont

    6 jaar geleden
    Als je wint heb je vrienden. Waar waren al de positieve commentaren zoals nu toen ze aan het knokken was om in de top 50 te raken? Hopelijk wordt ze niet vergeten bij een volgende dip want de tol van de roem is hoog.