Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Deze Brit moet ervoor zorgen dat Froome niét gestraft wordt na zijn positieve dopingtest

WielrennenChris Froome en Team Sky hebben advocaat Mike Morgan onder de arm genomen. Die laatste moet ervoor zorgen dat Froome geen jaar schorsing krijgt nadat de Brit een te hoge salbutamolwaarde in de Vuelta liet noteren.

14 reacties

  • Phil Bijnens

    6 jaar geleden
    Steek elke wielrenner maar in de bak, als je niet gebruikt kan je niet winnen en als je wint heb je gebruikt ! Oplossing is simpel, doping legaliseren, spektakel in de koers gegarandeerd !
  • Peeters Francis

    6 jaar geleden
    Zal ook deze keer de UCI zwichten voor het geld van SKY. Onschuldig en een advocaat nemen ?. Twee jaar schorsen en al de overwinningen van de laatste 2 jaar afnemen.
  • Vincent Rochus

    6 jaar geleden
    Volgens mij heeft Froome gelijk. Dit was de 1ste keer in zijn carriere dat hij te veel salbutamol in zijn urine had, dus zijn andere overwinningen waren wel eerlijk en hij stond in die rit nog niet eens in de top 20, dus wat maakt het uit. In die andere ritten had hij wel het toegestane in zijn urine en in die andere ritten heeft hij de koers gewonnen, niet in deze rit.
  • Werner Gielis

    6 jaar geleden
    barbertje moet hangen !!!
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Al zet je er 20 advocaten Froome heeft het dubbel van het toegestane in zijn urine. Er moet dus een schorsing volgen en dan mag die advocaat praten tot hij een ons weegt het dubbele blijft het dubbele daar kan geen praat iets aan veranderen!!