Brad Bird brak in Amerika alle records met 'The Incredibles 2'.
Volledig scherm
Brad Bird brak in Amerika alle records met 'The Incredibles 2'. © EPA

'The Incredibles'-regisseur bewaart Oscars op zolder

Het duurde veertien jaar, maar de fan kunnen eindelijk ontdekken hoe het verder gaat met het superheldengezin uit megahit 'The Incredibles'. Regisseur Brad Bird leverde een vervolg af dat in Amerika alle records heeft gebroken.

0 reacties

  1. Samenwerken met ex is geen probleem voor Gert Verhulst: “Karen en ik zijn wel al 17 jaar uit elkaar, hé”
    PREMIUM
    BV
    6

    Samenwer­ken met ex is geen probleem voor Gert Verhulst: “Karen en ik zijn wel al 17 jaar uit elkaar, hé”

    Hij is vijf jaar gelukkig getrouwd met Ellen, zijn kinderen Viktor en Marie hebben hun weg gevonden in het leven en op werkgebied doet hij alleen nog maar leuke dingen. Als het leven een rollercoaster is, dan bevindt Gert Verhulst (56) zich nu op een absoluut hoogtepunt. En toch is er iets dat z'n geluk naar een nog hoger niveau kan tillen, vertelt hij in ‘Story’. Een gesprek over grote dromen, Ozempic en samenwerken met Karen Damen. “De tijd heelt alle wonden.”
  2. Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”
    PREMIUM
    muziek

    Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”

    ‘Ik ben een poesje, strijk op je neer en neem de teugels.’ Rode oortjes met hun ‘Beest’ in ‘Liefde voor muziek’. En nu hun musical van ‘De 3 biggetjes’ steeds meer een rijper publiek aantrekt, vaart K3 overduidelijk een volwassenere koers. “Wij zíjn ook geen meisjes meer”, zeggen Hanne (30), Marthe (27) en Julia (21). “Maar volwassen vrouwen die niet enkel over regenbogen willen zingen.” En met een eigen mening als het op geruchten aankomt: zo reageren ze bij ons voor het eerst op de heisa rond hun liefdesleven.