© RR

Uittredend schepen Peter Schrijvers gaat lijst duwen van Brechtse Open Vld

Peter Schrijvers, uittredend schepen van Openbare Werken, Groenvoorziening en Gemeentelijke Gebouwen, zal bij de verkiezingen op 14 oktober 2018 voor Open Vld Brecht de lijst duwen. eerder was al bekend dat Ludwig Anthonissen de lijst gaat trekken.

Elke Lamens

Sinds 2000 is Peter politiek actief en zetelde hij van 2000 tot 2006 als OCMW-raadslid. Na de verkiezingen van 2006 verhuisde Peter van de OCMW-raad naar de gemeenteraad en startte in 2007 het avontuur als schepen van Openbare Werken. Zijn doel: opnieuw verkozen worden in de gemeenteraad om zich te kunnen inzetten voor onze mooie gemeente.

Peter is geboren in Hoogstraten op 29 juni 1973 en komt oorspronkelijk uit een gezin van vier kinderen. Peter is de tweelingbroer van Paul, die helaas in 2003 om het leven kwam bij een verkeersongeluk. Met Sofie heeft hij ondertussen 3 schatten van dochters: Paulien (5), Lexie (3) en Féline (1). Samen kijken ze ernaar uit om binnenkort te verhuizen van de Dorpsstraat naar de Hoogstraatsebaan in Sint-Lenaarts.

Peter studeerde informatica en werkt sinds 1994 bij BASF Antwerpen. Van 1996 tot einde 1999 heeft hij in Duitsland gewoond om daar te werken voor BASF. Binnenkort neemt hij de taak op zich als Regional Service Delivery Manager.

Eén van zijn grootste hobby’s is het jaarlijkse Chirokamp van Chiro Nelto. Als voetballertje was Peter actief bij KFC Sint-Lenaarts en werd hier later ook verschillende jaren trainer van enkele jeugdploegen. Peter richtte samen met enkele anderen supportersclub “De Sportvriend” op en is tot op vandaag hiervan nog steeds de Voorzitter. En dan is er uiteraard nog die ene hobby waar Peter zich graag uitleeft:toneelkring Vertoli waar hij in 2019 al 30 jaar actief zal zijn. Niet enkel als acteur maar ook als regisseur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER