Foto: Dieter Nijs

Vrouw (39) gedood in Deurne, haar partner (42) is gearresteerd, maar verkeert zelf in levensgevaar

In Deurne is een vrouw (39) overleden aan verwondingen die vermoedelijk door haar partner (42) zijn toegebracht. De man heeft ook zichzelf verwond en is in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. Hij is wel gearresteerd.

Wie met vragen zit over zelfdoding kan terecht op de Zelfmoordlijn, op het gratis nummer 1813, of op zelfmoordlijn1813.be. Nood aan een gesprek? Dan kan je 24/7 terecht bij Tele-Onthaal op het nummer 106. Je kan ook chatten via www.tele-onthaal.be. Jongeren kunnen terecht bij Awel op telefoonnummer 102, of via chat op awel.be.

"De politie is ter plaatse gevraagd in een woning aan de Te Boelaarlei in Deurne", zegt Wouter Bruyns van de lokale politie Antwerpen. "Daar zou een man zijn partner verwond hebben en daarna zichzelf. Het slachtoffer, een vrouw van 39, is ter plaatse overleden aan haar verwondingen. De verdachte, een man van 42, is met levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is gearresteerd."

Wat er precies gebeurd is, is nog niet duidelijk. "De politie start een onderzoek naar de omstandigheden waarin de feiten zich hebben voorgedaan. Het gerechtelijk lab en de wetsdokter zullen ter plaatse gaan om hun bevindingen aan het dossier toe te voegen. In het belang van het onderzoek en de sereniteit rond de feiten beperken we ons vandaag tot deze informatie."

Foto: Dieter Nijs

Meest gelezen