EPA
Volledig scherm
© EPA

Amerikaans proces tegen Huawei op til wegens diefstal bedrijfsgeheimen

Aanklagers in de Verenigde Staten zijn een strafzaak begonnen tegen de Chinese techgigant Huawei. Dat meldde de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal op basis van ingewijden. Het bedrijf zou zich onder meer schuldig hebben gemaakt aan diefstal van handelsgeheimen van T-Mobile US.

6 reacties

  • Carlos Sillis

    5 jaar geleden
    Wat zijn de mensen hier naif. Open uw ogen en oren. Indertijd kwamen de japanezen hier alles fotografieën.en kopiëren. De Russen en chinezen. Pure spionage op hoog niveau georchestreerd door de partijbonzen. Dus wordt eens wakker voor het te laat is. De Vietnamezen en andere asian countries hebben het nu ook al door.
  • Jan Jansens

    5 jaar geleden
    Huawei is te groot aan het worden en ze kunnen er niet mee concurreren dus alle middelen om hen schade aan te brengen zijn nu goed genoeg. De economie van China is op weg om groter te worden dan die van Amerika en daar kunnen ze niet mee leven dus leggen ze maar import taksen op.
  • robrecht Peeters

    5 jaar geleden
    US Motorola smartphones zijn ook niet te versmaden.....
  • Peter Hegge

    5 jaar geleden
    De Russen zijn voortaan dus niet alleen meer , ook de Chinezen zijn de pineut.
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Heel de Chinese industrie draai op na-apen, patenten omzeilen en slavenarbeid en oneerlijke concurrentie en heel het milieu om zeep helpen om nog maar te zwijgen over de verborgen enorme staatsschuld.