Dolle taferelen wanneer Nainggolan in Milaan eerste keer verschijnt voor fans van Inter: en of hij populair is in Italië...

© Photo News

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Radja Nainggolan trekt naar Inter. Dat bevestigde de speler vrijdag zelf aan La Gazetta dello Sport. Het is echter wachten tot 1 juli, wanneer de FFP-regels voor Inter veranderen, om de transfer officieel af te ronden. In afwachting daarvan legt Il Ninja morgen al wel zijn medische testen af, vandaag was hij al in Milaan en toen hij een eerste keer verscheen als de ware messias voor de Inter-fans leverde dat dolle taferelen op. Nainggolan werd zelfs wat ongemakkelijk van al die aandacht.

rahe

Lees ook: Radja Nainggolan bevestigt transfer: “Beslissing van de club en die moet ik respecteren, Inter wilde mij het meest”

Nainggolan zou morgen tekenen bij zijn nieuwe club. Bij Inter vindt de middenvelder zijn ex-coach Luciano Spalletti terug.

Toen hij in Milaan werd opgemerkt aan het Hotel Melia, troepten al snel heel wat Nerazzurri-fans samen om een glimp op de te vangen van de “Ninja”. Toen hij eindelijk verscheen, werd hij minutenlang luidkeels toegezongen.

“Ik ben gelukkig. Blije fans? Ik hoop dat ze nog gelukkiger zijn als ik op het veld sta“, zei hij tegen SkySport terwijl de menigte hem toejuichte.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen