Lady Gaga bezocht het Rode Kruis.
Volledig scherm
Lady Gaga bezocht het Rode Kruis. © Instagram

Lady Gaga deelt pizza uit aan slachtoffers branden

CelebritiesLady Gaga heeft dinsdagavond een verrassingsbezoek gebracht aan een evacuatiecentrum in Los Angeles. De zangeres liet op haar Instagram story zien dat ze pizza, koffie en ansichtkaartjes uitdeelde aan de mensen die vanwege de enorme bosbranden hun huis hebben moeten verlaten.

0 reacties

  1. Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Oscar-incident heeft hem veranderd”
    PREMIUM
    celebrities

    Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Os­car-incident heeft hem veranderd”

    In de twee jaar na de beruchte Oscar-klap heeft Will Smith (55) zich koest gehouden, maar daar komt nu een einde aan. Afgelopen weekend stond hij al op het podium van het Amerikaanse festival Coachella en over anderhalve maand - met de release van ‘Bad Boys 4’ - is de comeback van de Hollywoodster helemaal compleet. Maar hoe zal zijn terugkeer naar de showbizzwereld precies verlopen? En waar heeft de acteur de afgelopen periode gezeten? “Hij is geboekt om in een aantal grote Amerikaanse tv-shows te verschijnen.”
  2. “Die tepel was er te veel aan”: deze ‘controversiële’ foto van Take That mocht 20 jaar lang het daglicht niet zien
    Celebrities

    “Die tepel was er te veel aan”: deze ‘controver­siële’ foto van Take That mocht 20 jaar lang het daglicht niet zien

    Take That liet in de jaren 90 menig vrouwenharten sneller kloppen - maar niet overal te ter wereld. Zo bleef hun succes in Amerika uit. Al hebben ze wel alles in de strijd gegooid in de Verenigde Staten: een fotoshoot op het strand van Miami moesten het Amerikaanse publiek verliefd doen worden op Robbie Williams, Gary Barlow en co, maar een bepaald lichaamsdeel gooide roet in het eten. Dat vertelt fotografe Janet Macoska, die de foto’s nu deelt, aan ‘Mirror’.