De vrouw woonde een jaar lang in een ruimte achter het reclamebord op de Family Fare-supermarkt in Midland, Michigan.© Google Streetview

Vrouw woont jaar lang onopgemerkt in reclamebord op dak van supermarkt

Een Amerikaanse vrouw heeft een jaar lang in de ruimte achter een reclamebord op het dak van een supermarkt in de staat Michigan gewoond. Dat meldt USA Today.

jvh
Bron: De Telegraaf

De 34-jarige vrouw had in de kleine ruimte haar kledij, een voorraadkast met voedsel, en zelfs een bureautje ingericht – volledig met printer, kamerplant en zowaar vloerbedekking. Volgens een politiewoordvoerder was de ruimte “net groot genoeg om er in te kunnen”.

De vrouw werd eind april opgemerkt door aannemers, die een verlengsnoer opmerkten dat niet op het dak hoorde te liggen. Toen de politie aanklopten bij de ‘woning’ van de vrouw, aanvaardde ze meteen dat ze moest vertrekken. “Maak je geen zorgen, ik ga weg”, zei ze.

Het personeel van de supermarkt noemt de vrouw nu ‘de rooftop ninja’, omdat ze blijkbaar een jaar lang op het dak had kunnen verblijven zonder echt opgemerkt te worden. “Af en toe zagen mensen haar wel, maar dan verdween ze weer. Niemand wist waar ze dan naartoe was, en niemand dacht er ook aan dat ze op het dak zou kunnen verblijven.”

De vrouw wordt niet juridisch vervolgd, maar mag de winkel in kwestie wel niet meer betreden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer