© rr

Nieuw bestuur sp.a Zandhoven bouwt op naar verkiezingen 2018

Bij meerderheid van stemmen werd een nieuw bestuur gekozen bij sp.a Zandhoven. Sofie Van Tendeloo is opnieuw voorzitter.

Kristin Matthyssen

Sofie zetelde al eens als raadslid van 2006 tot 2012. Momenteel heeft sp.a geen vertegenwoordiger meer in de gemeenteraad. De socialisten leken weggedeemsterd in Zandhoven, maar met een nieuw project mikken ze nu opnieuw op een zetel.

“De nieuwe werkploeg van sp.a Zandhoven is een positieve mengeling van oude en nieuwe krachten”, vertelt voorzitter Sofie Van Tendeloo uit Viersel. “Hilde Bertels wordt onze ondervoorzitter.”

De ploeg gaat naar de komende verkiezingen toewerken onder de naam ‘Zandhoven 2018’. “Met de sterke nationale en lokale verrechtsing binnen Zandhoven willen we toch steeds dat linkse alternatief zijn.”

De partij zoekt nog geïnteresseerden die mee willen werken aan een linkse beweging in Zandhoven. “Enkel door mee te werken aan de linkerzijde kan je vermijden dat we nog verder opschuiven naar rechts en ik meen dat Zandhoven een goede linkse partij verdient. We maken er bovendien werk van om onze banden met de sp.a afdelingen rond Zandhoven beter aan te halen. Zo is Philippe Iglesias, de ex-voorzitter van sp.a Zandhoven, recent voorzitter geworden in Lier. Sommige projecten zoals openbaar vervoer stoppen niet aan de gemeentelijke grenzen. Het belangrijkste is dat er vooral plezier uit onze ploeg straalt. In het verleden hebben we vaak achter de schermen mee dingen kunnen verwezenlijken door via de deputatie mee te wegen op dossiers.”

Geïnteresseerden kunnen mailen naar info@zandhoven2018.be

ww.zandhoven2018.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER